Oftest stillede spørgsmål;

 

1.Hvor meget koster det?

 

Tattoo fjernelse er mere overkommelig end de fleste mennesker tror! Under den første konsultation vil vi gennemgå din tatovering, da mange forskellige faktorer som farver, hvor dybt pigmentet er deponeret og alder af tatoveringen, bestemmer antallet af behandlinger og hermed også omkostningerne i forbindelse med fjernelse.

 

  1. Hvordan virker laser tatovering fjernelse?

 

Quanta Q-Plus styrer laserenergien i det tatoverede område i en brøkdel af et sekund, der passerer ufarligt gennem det ydre lag af huden og målretter tatoveringsfarven direkte. Laseren fragmenterer blækket, så din krop kan absorbere det og bryde det ned naturligt.

 

  1. Kan alle farver fjernes?

 

De fleste farver kan fjernes fuldstændigt. Nogle farver kan kræve flere behandlinger. Selv de mest udfordrende farver vil normalt falde betydeligt. I sjældne tilfælde kan visse farver ikke fjernes.

Vores laser er en Quanta Q Plus C, som er udstyret med 3 bølgelængder, og kan behandle alle farver, selv genstridige farver som grøn og lyseblå.

 

  1. Vil det være væk efter min første behandling?

 

Tattoo fjernelse kræver flere behandlinger.
Der er flere forskellige faktorer involveret i at vurdere, hvor mange behandlinger din tatovering vil kræve. Under din gratis konsultation vil vi gennemgå din tatovering for, at give dig en meget mere præcis ide om, hvor mange behandlinger det vil tage for at fjerne din tatovering.

 

  1. Vil jeg se en ændring efter hver behandling?

 

En visuel ændring afhænger af mængden af ​​blæk der er til stede. Alle reagerer forskelligt. Nogle mennesker ser en forskel på hver behandling, mens andre ikke ser nogen ændring før nogle behandlinger i træk. Vi vil naturligvis sikre, at du får det bedst mulige resultat på kortest tid.

 

  1. Er der nogen forholdsregler efter behandling?

 

Du kan genoptage de fleste aktiviteter kort efter behandlingen, forudsat, at du sørger for at området ikke gnides eller ridses. Hvis du er i solen, skal du dække det behandlede område for at forhindre solskoldning, indtil huden er helet. Det vigtigste er, at følge vores kliniske medarbejders anvisninger. De kan tilpasse sig fra behandling til behandling for at sikre dig de bedste resultater.

 

  1. Kan jeg bare have dele af min tatovering fjernet?

 

Ja. Vi kan tage ansigtet ud af din pin-up pige, så du kan få det tatoveret på ny, eller vi kan fjerne navnet på banneret på tværs af dit hjerte. Skal man have lavet en Cover up, vil det være optimalt, at få din tatovering bleget inden Cover up, dette gør arbejdet langt nemmere for din tatovør, og ikke mindst giver det ham/hende rum til mere kreativitet.

 

  1. Vil jeg få ar?

 

Risikoen for ardannelse er ekstrem minimal, hvis du overholder efterbehandlingsinstruktionerne fra din behandler. Enhver ardannelse der er til stede, inden du begynder at fjerne din tatovering forbliver, efter at tatoveringsfarven er fjernet. Vores laser fjerner ikke eksisterende ar, kun blæk.

 

  1. Gør det ondt?

 

Smerter er en individuel opfattelse, og alle oplever det forskelligt. Behandlingen er ret hurtigt overstået, og der er en minimal mængde ubehag involveret i vores behandlinger, vi sørger naturligvis for, at køle din tatovering med vores Zimmer Cryo inden og efter behandling, du får også udleveret en ispose efter behandling.