Carbon Laser Peel

 

Carbon Laser Peel er også kendt som ”Carbon Laser Skin Rejuvenation” eller ”China Doll Peel”, giver dig smuk og glødende hud efter kun én behandling. Behandlingen er meget populær i Asien, og er meget brugt og efterspurgt af asiatiske berømtheder. Hvis du ønsker et ungdommeligt og friskt udseende af høj kvalitet, skal du gøre som de kendte og højtprofilerede skuespillere i Hollywood lige inden de rammer den røde løber; få foretaget en Carbon Laser Peel.

Carbon Laser Peel er en laserprocedure der forbedrer hudens struktur ved at reducere store porer og acne, den fremmer en ensartet hudfarve – og tone, samt giver din ansigtshud en glat og strålende glød. Klienter med tildens til fedtet hud, oplver en mærkbar reduktion i overskydende olieproduktion, ved bare to behandlinger. Carbon Laer Peel er en hurtig og smertefri proces, og en ren mirakelkur til en stor begivenhed eller en aften ude.

Med de store fremskridt indenfor laserteknologi, kan du nyde en behagelig og hurtig innovativ måde at forynge din hud på, uden at skulle være rød i ansigtet eller have andre gener i tiden efter. Carbon Laser foryngelse hos Diana Hvas Perfecting Beauty, er én af de mest populære anti-aging behandlinger og er et gennembrud i skønhedsindustrien, fordi du er klar med frisk og strålende hud på den røde løber umiddelbart efter behandling.

Først bliver din hud nænsomt renset for enhver form for makeup, creme og parfume. Derefter påføres Carbon lotion forsigtigt på panden, kinderne, næse og hage. Når lotionen er trængt ind i din hud, starter den første laserproces. Den langsomme frigivelse af laserenergi gør processen ekstremt komfortabel, i det laser energien absorberet af kulspektralotionen varmer det dybere væv, der fremmer kollagenproduktionen, den vigtigste faktor for anti-aging, hvilket fører til bedre hudtoner og struktur.

Efter din behandling som tager ca. 20. Minutter, afrenses din ansigtshud med et mildt renseprodukt, og din hud får afslutningsvis påført ansigtscreme med solfaktor.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan kan Carbon Laser Peel hjælpe mig?

Carbon Laser Peel er velegnet til både mænd og kvinder i alle aldre og hjælper mennesker med pigmenteringsfejl, acne, fine linjer og rynker, ujævn hudtone, fedtet hud, store porer, og hjælper med at mindske de for tidlige tegn på aldring.

Hvordan føles behandlingen?

De fleste beskriver behandlingen som en lidt stikkende varm fornemmelse når laseren rammer huden for at åbne den op, men ikke som værende smertefuld.

Oplever jeg synlige gener efter behandlingen?

Din ansigtshud kan fremstå en lille smule varm og rød, efter behandlingen, men det forsvinder normalt indenfor få timer. Typisk kan du vende direkte tilbage til normale aktiviteter eller dit arbejde. Du skal dog sikre dig et du bruger solfaktor 30+ i ansigtet til enhver udendørs aktivitet.

I sjældne tilfælde kan nogle patienter opleve kløe eller hævelse i nogle dage, der kan være en mindre skorpe dannelse eller mindre blå mærker, infektion og midlertidig hypo eller hyper pigmentering.

Resultaterne kan forbedres ved minimal solstråling, ikke at ryge og holde stress på et minimum. Holdbarheden af virkningerne fra behandlingen afhænger af hudtilstanden, hudtypen og din livsstil.

Skal jeg tage nogle forholdsregler på dagen for min behandling?

Du kan forberede din behandling ved at komme med ren frisk hud, fri for creme eller makeup, men under alle omstændigheder, vil vi fjerne det nænsomt inden behandlingen. Du kan bede om at få en mild bedøvelsescreme på huden før din behandling, men de fleste klienter føler ikke det er nødvendigt.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Da hver klient er forskellig, er det ikke muligt at forudsige hvor mange behandlinger du har brug for, men i gennemsnit skal du regne med fire til seks behandlinger for at opnå det ideelle resultat, med et interval fra en uge til en måned mellem hver behandling. Efter første konsultation vil vi rådgive dig om det antal behandlinger der kræves, men du vil se en klar bedring af din huds struktur og glød efter bare én behandling.

Pleje

Anvend daglig fugtgivende ansigtscreme.

Gnid ikke området og brug ikke peeling produkter i de første 14 dage efter behandlingen.

Brug solfaktor +30 i dit ansigt ved udendørs aktivitet.
Undgå at ophold dig i direkte sollys minimum den første uge efter behandlingen, herunder kal det forståes, at man ikke skal solbade eller gå i solarie.

Brug ikke ansigtsprodukter med glykolsyre, alkoholbaserede produkter eller exfolierende opløsninger i de første 48 timer efter behandling

Ved lettere hudirritation, kan du påføre et tyndt lag Aloe vera gel for, at dulme reaktionen

Evt. Rødme vil gradvist aftage og generelt forsvinde indenfor 2-3 dage.

Ring 27464544 hvis du har spørgsmål i forhold til behandlingen.