Diana Hvas

GrandMaster

Diana Hvas er en af de mest anerkendte Permanent makeup artister, både i Danmark og internationalt.

Hun bliver betragtet som en af verdens førende og bedste microblading artister og er hele tiden på forkant, med nyeste udvikling og opdateret med seneste kurser og teknikker.

Diana har introduceret flere nye teknikker, ift Permanent Makeup, til det danske marked, herunder

Microblading, kombinations bryn, magic shading m.m.

Dianas viden indenfor microblading spænder bredt. Hun besidder en velfortjent stilling som International Mastertræner. Diana er en efterspurgt underviser i Phibrows teknik på verdensplan, og er ydermere blevet udnævnt til GrandMaster i PhiBrows ved PhiAcademy, verdens største virksomhed, med speciale i Permanent Makeup.

Dianas dybdegående erfaring bevirker en exceptionel sans for detaljer og æstetik. Hun vejleder med en utrolig oprigtighed og ærlig vurdering, for at opnå det absolut perfekte resultat – hver gang! Diana sætter altid det æstetiske i centrum, når det gælder Permanent Makeup og Microblading, og takker hellere nej til en kunde, hvis hun fornemmer at det der bliver efterspurgt, ikke er i harmoni med Dianas æstetiske værdier. Den høje æstetiske moral gør at du som kunde altid kan være tryg ved, at du får den mest optimale behandling og resultat i klinikken.

Diana er ydermere certificeret som laserbehandler i tatoveringsfjernelse, og vil i fremtiden tilbyde dette i klinikken.